MidsummerDream©MariaKozulya_header

Juhannuseksi: 7 soittolistaa keskikesän rietosteluun

Teksti: Milla Tuokkola
Kuvitukset: Maria Kozulya
 
Suomalaisten lempivuodenaika on taas käsillä, ja me täällä Canthissa haluamme ilahduttaa lukijoitamme tällä pienellä auditiivisella lahjalla.
 
Juhannus on kautta aikain ollut hillittömän nakuilun, hilpeän jekkuilun ja riivittömän nussimisen aikaa. Säät ovat vihdoinkin tarpeeksi lämpimät, ettei tarvitse nihkeästi panna hiljaa samassa pirtissä missä kaikki isovanhemmat, sedät ja pikkusisarukset nukkuvat. Duuniakin on vähemmän nyt kun kaikki perunat ovat maassa.
 
Vanhan ajan suomalaiset sen jo tiesivät: juhannuksena kynnetään jotain ihan muuta kuin peltoa. Juhannustaikojen varjolla päästiin sopivasti vähentämään vaatteita ja loihtimaan kuumat tulevat puolisot mieleen. Kun porukat lähtivät katsomassa kokkoa, päästiin sopivasti latoon sytyttämään omia roihuja. Luuletko, että on sattumaa, että kaikilla on synttärit juuri maaliskuussa? Do the math, siellä on itse kullakin ollut juhannuksena käpy selän alla.
 
Kunnioittaen vanhoja suomalaisia perinteitä, liity mukaan kanssamme viettämään tätä rakkauden juhlapyhää ja nauti Canth Magin spesiaaleista seksisoittolistoista! Keräsimme parhaat, seksikkäimmät biisit mukaviksi 45 minuutin (let's face it, kuka jaksaisi pidempään anyway?) soittolistoiksi sopimaan jokaiseen makuun ja aktiin! Siispä, kerää seitsemän kukkaa tyynyn alle, paina play ja ryhdy juhannustaikoja taikomaan!
 
Juhlapyha ©MariaKozulya


1. Juhlahäpyhä

Eikö kumppanisi ymmärrä sytyttää juhannuskokkoasi tarpeeksi usein? Tämä soittolista on sinulle! Laita soittolista pyörimään ja toivo että kumppanisi alitajunta ymmärtää ottaa vinkistä vaarin. Jokaisessa kappaleessa kun mainitaan seksiakteista kaikista pyhin: pillun nuoleminen.


 
LGBTA ©MariaKozulya


2. LBGTQAXXX

Vituttaako sukupuolitettuja pronomineja viljelevät rakkauslaulut? Ketuttaako ainaiset heteronormatiiviset jyystöbiisit? No niin meitäkin! Siksipä kokosimme soittolistan sukupuolineutraaleja rakkauslauluja ja LBGTQA+ artistien seksikkäimpiä kipaleita.


 
TassaNytVaanKaviNain ©MariaKozulya

3. Guilty pleasure

Kämpille lähti mukaan joku totaalinen fuckboii (tai fuckguurl tai fucknonbinarii) ja vaikka tiedät, että sun pitäisi tietää paremmin, niin joskus pitää saada hemmotella itseään roskaruualla, roskamusalla tai roskaseksillä. Tämä soittolista on täynnä guilty pleasure biisejä vähän nopeammalla tempolla. Mitä nopeampi akti niin sitä nopeammin pääset nukkumaan, toivottavasti yksin.


 
ShitHotFemale ©MariaKozulya


4. BAD BITCH

Onko juhannusheilasi tänä vuonna se ainut ja oikea – sinä? Loistavaa, sillä kukaan ei osaa panna sua niin kuin sinä itse! Aika kurkistaa omaan kaivoon ja nähdä elämäsi rakkaus katsomassa sua takaisin (eli sinä itse). Tarkista, että paristot on freesit, pistä tää soittolista täynnä voimaantuneita mimmejä soimaan ja juokse oman peltosi läpi.


 
SSS ©MariaKozulya


5. Suomen Suvi

Jos suomalaiset järvimaisemat ja juhannussauna saa isänmaallisen sydämesi hakkaamaan vähän nopeammin, tässä soittolista seksikkäitä suomalaisia biisejä joita voi kuunnella turvallisin mielin pelkäämättä, että Samuli Edelmann olisi livahtanut sekaan. Loistava myös opettamaan sopivaa sanastoa kumppanillesi jos hän on ulkomaalainen.


 
JosSataa ©MariaKozulya


6. Jos Sataa

Suomalainen media ei ole vielä päättänyt juhannussään kohtaloa tätä artikkelia kirjoittaessa, joten Canth kokosi soittolistan jos nyt sitten kuitenkin juhannuksena sataa. Listalla on vähän tummempaa ja raskaampaa ja hitaampaa ja klassisempaa musaa siltä varalta, että pitää pitää villasukat jalassa koko aktin ajan.


 
BossLevel ©MariaKozulya


7. BOSS LEVEL

Oletko käytännön pilojen mestari ja haluat höynäyttää kumppaniasi? Vai onko rakastelu jo asteikolla 99 Gretzky ja tarvitsette jotain uutta haastetta? Saanemme esitellä: suomalaisen musiikin hirveimmät ja vulgaarimmat kipaleet! Jos pääsette soittolistan loppuun asti ilman että libido lepahtaa ja molemmat löytävät tyytyväisenä tiensä maaliin (HUOM. emme tue vanhollista orgasmi-pakkomielteistä seksiä, voitte itse määritellä aktin tyydyttävän päätöksen), laittakaa Canthin toimitukseen postia ja lähetämme teille ylläripalkinnon! Joo! Oikeesti!

Lisää luettavaa